Accesoires

Accessoires en benodigdheden

Air-Well is gespecialiseerd in alle accessoires en benodigdheden voor zowel sauna als stoombad. Of u nu op zoek bent naar;

Air-Well heeft de producten die u zoekt!
Daarbij richt Air-Well zich op een persoonlijke service van een hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn ook de aangeboden producten van de allerbeste kwaliteit. En dat tegen scherpe prijzen! Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met het team van Air-Well.

Mintkristallen

De sauna heeft van nature al een heilzame en vooral ontspannende werking. De droge lucht, gecombineerd met de hoge, oplopende temperatuur in de saunacabine zorgt voor de nodige ontspannende zweetdruppels. Voor de ultieme ervaring kunnen mintkristallen worden toegevoegd. Door mintkristallen op de kachel in de sauna te leggen komt er een geurexplosie vrij voor een intense saunasessie!

De geur van mint

Een mint- of mentholgeur opent de luchtwegen. Deze geur doet het dan ook uitstekend tijdens een saunasessie. Mintkristallen zorgen voor een intens aroma in sauna. Door de kristallen op de warme kachel te leggen, verdampen deze waardoor de geur van mint snel en effectief door de ruimte wordt verspreid.

Ontspannend en reinigend

Ondanks de lage luchtvochtigheid, wordt er heel wat gezweet in de sauna. Dat heeft natuurlijk te maken met de hoge temperaturen, die kunnen oplopen tot meer dan 100°C. Als gevolg van die hoge temperaturen openen de huidporiën zich. Door middel van zweten worden afvalstoffen afgevoerd. De sauna heeft dus ook een reinigende werking.

Ook voor de luchtwegen is de sauna goed. Zeker wanneer er door middel van mintkristallen een aroma van mint door de saunacabine wordt verspreid. Mint opent de luchtwegen en werkt dan ook erg goed in het geval van een verkoudheid of bij verstopte luchtwegen. Daarnaast heeft de geur van mint een heerlijke ontspannende werking.

Mintkristallen bij Air-Well

Bent u de eigenaar van een sauna? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een geschikte leverancier van een goede kwaliteit accessoires en benodigdheden. Bent u dus op zoek naar mintkristallen voor in de sauna, dan bent u bij Air-Well aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in producten voor sauna en stoombad. De mintkristallen zijn van een uitstekende kwaliteit en staan garant voor een ultieme saunabeleving.