Aroma

Aroma’s

Air-Well is de totaalleverancier van alle benodigdheden voor de sauna en het stoombad. Daarbij kunt u onder andere denken aan;

Er zijn heel veel verschillende aroma’s verkrijgbaar die het nemen van een sauna of stoombad nog luxer maken dan dat het al is. Geursystemen worden in een technische ruimte gehangen, welke vervolgens in verbinding staan met bijvoorbeeld een fitnessruimte, zwembad of zelfs een winkelruimte, hierdoor wordt de betreffende ruimte aangenaam gevuld met een heerlijke aroma.

Ontspannen in de sauna

De sauna is voor veel mensen een plaats voor pure ontspanning. In uw wellnesscentrum of sportschool kunnen uw klanten waarschijnlijk wel genieten van een saunasessie. Etherische oliën zijn de te vernevelen geurstoffen voor in de sauna. Deze geurstoffen zijn in verschillende aroma’s verkrijgbaar. Om de temperatuur en luchtvochtigheid te regelen, wordt er in de sauna over het algemeen gebruik gemaakt van opgietmiddelen. Veelal wordt er water gebruikt om de temperatuur en luchtvochtigheid te laten oplopen.

U kunt er voor kiezen om verschillende aroma’s opgietmiddelen te gebruiken. Hierdoor voegt u een extra dimensie toe aan de saunagang. De opgietmiddelen ruiken namelijk heerlijk en hebben een zeer ontspannende werking. Air-Well heeft een ruime collectie aan allerlei soorten geuren, zoals bijvoorbeeld dennenhout, munt, citrus of sinaasappel. Er zijn nog vele andere aroma’s verkrijgbaar.

Etherische olie in het stoombad

Het traditionele Turkse stoombad is ook een ontspanningsruimte voor veel mensen. De luchtvochtigheid in een stoombad is, logischerwijs, vele malen hoger dan in een sauna. De warme stoom heeft een ontspannende werking op de gebruikers van het stoombad.

Door middel van verstuivers kunnen er etherische oliën met verschillende aroma’s worden toegevoegd. Deze oliën vernevelen vrijwel direct en zorgen voor een heerlijke geur in het stoombad. Het betreft een zogeheten koude verneveling waardoor de heilzame kracht werkzaam blijft, bij warme verneveling verdwijnt dit namelijk. De aroma’s lopen zeer uiteen, van menthol tot eucalyptus. Voor een ieder is er een aroma naar wens. Air-Well biedt een compleet assortiment aan verschillende aroma’s en etherische oliën.