Geursystemen

Geursystemen

Aan etherische oliën, ook wel essentiële oliën of extract genoemd, wordt een heilzame, maar vooral een ontspannende werking toegedicht. De sauna en het stoombad zijn van origine al ontspannende ruimtes, waarin mensen zich graag en met succes kunnen ontspannen. In het welnesscentrum of in de sportschool kunnen mensen vaak gebruik maken van een sauna en/of stoombad.

Door de toevoeging van aroma’s van etherische oliën wordt aan het prettige sauna – of stoombadklimaat ook een heerlijke geur toegevoegd. Er zijn verschillende geursystemen voor zowel sauna als stoombad verkrijgbaar, met behulp waarvan de etherische olie verstuift kan worden.

Geuren in de sauna?

Door middel van etherische oliën kunnen er verschillende aroma’s worden toegevoegd aan de saunabeleving. Normaal gesproken speelt in de sauna luchtvochtigheid een rol. Opgieten door middel van water is in de sauna dan ook een normale zaak. De geur die dan vrijkomt, is die typische, heerlijk ontspannende saunageur.

Wanneer er in de sauna etherische oliën gebruikt worden, kan dit voor een ontspannen en zelfs helende werking zorgen. Er zijn veel verschillende aroma’s, zoals dennen-, mint- of fruitaroma’s. Deze verschillende aroma’s kunnen ook worden gebruikt in het stoombad. Air-Well biedt verschillende geursystemen aan voor uw sauna en stoombad.

Welke geursystemen zijn er?

Air-Well is een specialist als het aankomt op etherische oliën en de bijbehorende geursystemen. Door te kiezen voor een geursysteem, een professionele compressor met verstuiver, wordt de molecuulstructuur van de olie niet aangetast. Hierdoor is de therapeutische werking vele malen effectiever.

Op de website van Air-Well zijn verschillende geursystemen verkrijgbaar, die te gebruiken zijn in sauna of stoombad. In ons assortiment vindt u kwalitatieve compressoren inclusief verstuivers, verkrijgbaar met elektronische timers waardoor er met vaste regelmaat een geur verstuift wordt.

Heeft u vragen over verschillende geursystemen?
Neem dan gerust contact op met het professionele team.