Opgietmiddelen

Opgietmiddelen

Veel mensen vinden de sauna de ultieme vorm van luxe. Heerlijk ontspannen in een warme en droge omgeving. In de sauna, die van oorsprong Fins is, lopen de temperaturen hoog op. De temperatuur in de sauna varieert over het algemeen van zo’n 80°C tot wel 95°C. Door deze hoge temperaturen, gaat de saunaganger snel zweten. De poriën in de huid openen zich en door het zweet worden afvalstoffen afgevoerd. Een saunagang is dus zowel ontspannend als reinigend!

De temperatuur en luchtvochtigheid in een sauna wordt over het algemeen gereguleerd door middel van opgietmiddelen. Het opgieten van water op de hete kachel leidt tot een directe verhoging van de temperatuur en luchtvochtigheid. Door het gebruik van opgietmiddelen in uw sauna wordt deze verrijkt met een heerlijke aromavoor optimale ontspanning.

Aroma’s in de sauna

Door gebruik van opgietmiddelen, wordt er een luxe aroma in de sauna verspreid. Enkele druppels van het sterke extract zijn al voldoende om een heerlijke geur te verspreiden. De aroma’s zijn zeer uiteenlopend, van menthol tot sinaasappel en van dennengeur tot amarettogeur.

Door deze heerlijke opgietmiddelen wordt de sauna van een extra luxe tint voorzien. De geuren hebben een erg ontspannende werking welke tevens een heilzame werking kunnen bevatten.

Opgietmiddelen bij Air-Well

De specialisten van Air-Well hebben alle kennis en kunde in huis over alle accessoires en benodigdheden voor de sauna. Heeft u dus vragen over opgietmiddelen of –systemen, dan bent u bij Air-Well aan het juiste adres. Vanzelfsprekend kunt u bij het bedrijf een keuze maken tussen verschillende etherische oliën en opgietmiddelen. De oliën zijn vanzelfsprekend van de allerbeste kwaliteit en zijn gegarandeerd van toegevoegde waarde voor uw sauna!

Neem een kijkje in ons assortiment opgietmiddelen!